Golden Life Polski Serwer RPG
Nie jesteś zalogowany na forum.
Nick:
UID:
Dlaczego ta frakcja ( min 5 zdań):
Coś O Sobie:
POWODZENIA ! ! !
Nick: Tomasz1337
UID: 62
Dlaczego ty: Jestem bardzo doświadczonym graczem, byłem w SAPD z 20 razy. Nazywam sie Tomek chodzę do 3 gimnazjum. Znam wszystkie skróty i manewry. Jestem opanowany. Znam prawo i RP. Posiadam wyraźny mikrofon(Blue Yeti)
Dlaczego ta frakcja: SAPD to moja lubiona Frakcja, można sie tu odstresować i podszkolić umysł.Zawsze byłem zainteresowany tematami policji. Jestem pomocny a w SAPD to bardzo potrzebne. SAPD ma najwiecej do roboty na serwerze a ja moge spędzić dziennie nawet 10h. Myśle że się nadaje do SAPD
Coś o Sobie: Nazywam się Tomek Idę w tym roku do Technikum Informatycznego, Jestem uczciwy i pomocy. Lubie grać w MTA i moge spędzać na serwerze bardzo dużo czasu. Myśle ze się dostane do SAPD
Nick: ZielonyTM
UID: 6
Dlaczego ty ( min 3 zdania ): Jestem Bardzo ogarnięty jako policjant i lubię pościgi .dlatego, bo chciałbym być w tej frakcji na serwerze. byłem w SAPD z 10 razy
Dlaczego ta frakcja ( min 5 zdań): Ponieważ,lubię jeździć autami i robić pościgi . Mam średnie doświadczenie w grze . Grałem na innych serwerach i aż mi było niedobrze jak widziałem reakcje policji na jakiekolwiek zaczepki i nie chciałbym ,aby i na tym serwerze tak było .
Coś O Sobie: Mam na imię Dawid mam 13 lat . W MTA gram co na mniej od 2 lat . Lubie grać na serwerach Real-Life ten serwer szczególnie zwrócił moją uwagę ze względu na dosyć duże zarobki na "Paczkach"
Nick: raport
UID: 72
Dlaczego ty ( min 3 zdania ): Bo ogarniam RP. Jestem dobry w SAPD. Umiem scigac i wypadek
Dlaczego ta frakcja ( min 5 zdań): Bo jest najlepsza fakcja na serwerze i jest najlepsza.
Coś O Sobie: elo mam na imie zbysiek, mam 15 lat, uczeszczam do gimnazjum i lubie grac.
Nick: Bartex
UID: 74
Dlaczego ty ( min 3 zdania ): Lubie SAPD od urodzenia. Chciałbym otrzymać szanse pogrania z wasza ekipa. Gram również z kolegą raport który też napisał tu podanie.
Dlaczego ta frakcja ( min 5 zdań): Tak jak wyzej wspomnialem lubie frakcje sapd. ogarniam dobrze rp i szybko sie ucze. Jestem ogarniety i punktualny.
Coś O Sobie: siemka mam na imie bartek mam 15 lat aktualnie uczeszczam do gimnazjum w woj. lubelskim. lubie grac w rozne gry i szybko nawiazuje znajomosc
Do SAPD Dostaje Się
-ZielonyTM
Dziękuje Za Udział
Zamykam
@Zamykam
Wiadomość dodana po 07 min 06 s:
@Zamykam
Wiadomość dodana po 22 h 58 min 19 s:
s
[ Wygenerowano w 0.020 sekund, wykonano 8 zapytań - Pamięć użyta: 684.86 kB (Maksimum: 780.05 kB) ]