Golden Life Polski Serwer RPG
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Zapraszam do pisania podań. Pamiętajmy że nie piszecie z kolegą tylko oczekuje mondrych podań.
Piszcie na przykładzie tego wzoru:
WZÓR
Nick:
SID:
Dlaczego Ty:
Dlaczego ta Frakcja:
Umiejętność jazdy [1/10]:
Umiejętność odgrywania RP[1/10]:
Coś o sobie[Min 3 zdania]:
Nick: raport
SID: 72
Dlaczego Ty: Bo ogarniam komendy i RP
Dlaczego ta Frakcja: Bo jest dobra frakcja.
Umiejętność jazdy [1/10]: 10/10
Umiejętność odgrywania RP[1/10]: 10/10
Coś o sobie[Min 3 zdania]: Mam na imie zbyszek, mam 15 lat, uczeszczam do gimnazjum i lubie informatyke i grac.
Nick: bartex
SID: 74
Dlaczego Ty: Lubie SAMC i chciałbym zostać nim w przyszłości. Ogarniam komendy oraz RP. Byłem zatrudniony w niej na jednym z lepszych serwerów.
Dlaczego ta Frakcja: Tak jak wyżej napisałem lubie tą frakcje i chciałbym spróbować swoich sił tutaj. Jestem punktualny i cierpliwy. Posiadam kilka pomysłów które warto dodać w życie tej frakcji
Umiejętność jazdy [1/10]: 10/10
Umiejętność odgrywania RP[1/10]: 9/10
Coś o sobie[Min 3 zdania]:Mam na imię Bartek, aktualnie uczęszczam do 2 klasy gimnazjum w Radzyniu Podlaskim. Jestem miłą, szczerą, kulturalną, pomocną oraz ogarniętą osobą. Jestem chętny do nauki, nawiązywania nowych przyjaźni a także osobą mało kłótliwą, a kłótnie staram się rozwiązywać normalnie po co się kłócić ? Lepiej jest to wyjaśnić, takie kłótnie do niczego nie prowadzą. Interesuje się ratownictwem medycznym, w jakimś sensie mogę nazwać to pasją, do moich innych zainteresowań/hobby należy informatyka, technika, poezja Polska, dużo przywiązuje też do historii Polski.
Nick: raport
SID: 72
Dlaczego Ty: Ponieważ byłem na wielu serwerach w owej frakcji i zapamiętałem RP i dobrze się w niej czuje lubie odgrywać różne akcje RP.
Dlaczego ta Frakcja: Ponieważ jest to najlepsza frakcja na serwerach typu RPG miła atmosfera oraz inne takie lubie po prostu być medykiem/lekarzem.
Umiejętność jazdy [1/10]: 7/10
Umiejętność odgrywania RP[1/10]:7/10
Coś o sobie[Min 3 zdania]: Cześć mam na imie Zbyszek, Mam 16 lat, uczęszczam do 3 klasy gimnazjum i lubię enduro oraz grafiką komputerową i motoryzacje lubie motory.
Strony: 1
[ Wygenerowano w 0.021 sekund, wykonano 9 zapytań - Pamięć użyta: 656.33 kB (Maksimum: 742.65 kB) ]